EP 100

SubliLabs PU reiniger

Krachtige reiniger voor PU en Epoxyvloeren

PU vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slijtvast, op voorwaarde dat ze op de juiste manier en met de juiste producten gereinigd worden.

Daarom ontwikkelde SubliLabs de PU reiniger: een krachtige neutrale reiniger die geen strepen achter laat en bovendien fris en aangenaam ruikt.

Het is heel belangrijk geen agressieve producten te gebruiken of producten die chloor bevatten, omdat deze de toplaag aantasten. Ook schuurproducten zijn nefast omdat deze krassen veroorzaken.

Klassieke allesreinigers zijn niet geschikt voor PU vloeren omdat deze teveel zeep bevatten, een residu vormen dat zich opstapelt en zo extra vuil aantrekken wat na verloop van tijd moeilijk kan verwijderd worden.

SubliLabs PU reiniger

Standaard reiniging
Meng de PU reiniger met lauw water in een verhouding van 1/250 (bv. een halve dop van bidon, 20ml, op 5 liter lauw water). Wij raden aan om eerst de emmer met lauw water te vullen alvorens de PU reiniger toe te voegen om teveel schuimen te voorkomen. Breng een ruime hoeveelheid mengsel aan op de vloer en laat deze 10-15 minuten intrekken. Verwijder het vuile water met een vloerwisser en dweil of waterzuiger. Naspoelen met schoon water.

Intensieve reiniging
Volg de instructies voor het standaard onderhoud maar verdubbel de hoeveelheid product naar een verhouding 1/125 (bv. een volledige dop van bidon, 40ml, op 5 liter lauw water).